Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 330 επισκέπτες συνδεδεμένους
Καταστολή
Οι μπάτσοι δεν χτυπούν, μπουκάρουν


Η Αστυνομία του Δένδια για άλλη μια φορά έκανε... τελατίνι τη νομιμότητα, ακόμη και την επίφαση αυτής, υιοθετώντας πλέον επιλογές τύπου «Τελική Λύση», για να υπηρετηθούν τα συμφέροντα εταιρειών.

Περισσότερα...
 

Ιερισσός - Σκουριές, Χαλκιδική

Για την Εταιρία! Λαός, γή & ύδωρ. Όλα στην Εταιρία.
Από κοντά & οι εισαγγελείς. Ο Νόμος!
>>>ποιός νόμος ρε φίλε και ποια απόφαση; Νόμο λες εσύ το ξεπούλημα που έκαναν 3 υπόδικοι (Τσοχατζόπουλος - Πάχτας - Παπακωνσταντίνου); Κοίτα να δεις νομιμόφρονες ...

Περισσότερα...
 
Βροχή από δακρυγόνα και στα σχολεία

Τσίκνισαν με δακρυγόνα και με καπνούς στα φλεγόμενα οδοφράγματα οι κάτοικοι της Ιερισσού Χαλκιδικής, κατά τη διάρκεια της βίαιης αστυνομικής επιχείρησης σύλληψης υπόπτων για τον εμπρησμό στις Σκουριές.
Οι Ιερισσιώτες, βλέποντας την αστυνομική πομπή να πλησιάζει στο χωριό τους, μπλόκαραν τις κλούβες με τις διμοιρίες των ΜΑΤ στήνοντας πρόχειρα οδοφράγματα. Ακολούθησαν σφοδρά επεισόδια, με αποκορύφωμα το βομβαρδισμό με χημικά ακόμα και στην αυλή του Γυμνασίου-Λυκείου Ιερισσού, με αποτέλεσμα μαθητές να παρουσιάσουν αναπνευστικά προβλήματα.
Περισσότερα...
 

Ξενοφοβικοί και βίαιοι στην ΕΛ.ΑΣ.


Έκθεση - κόλαφος του Πα­ρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη ρατσιστική βία στη χώρα μας ξεμπροστιάζει τις αστυνομικές αρχές που καιρό τώ­ρα κάνουν τα στραβά μάτια και ανέ­χονται τη δράση φασιστοειδών, & καταδεικνύει την παντελή απουσία συγκροτημένης πολιτικής στη χώρα μας γύρω από το μεταναστευτικό.
Περισσότερα...
 
ΜΑΤ: Συκοφαντίες
ΜΑΤατζής ευλογεί τα πλήθη
...παραθέτουμε τα ακόλουθα φωτογραφικά ντοκουμέντα, όπου, αποδεικνύεται περίτρανα η κακεντρέχεια όλων όσων κατηγορούν τα περήφανα παλικάρια της ένδοξης Αστυνομίας μας...δείτε & μόνοι σας
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2011 20:37
Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο123ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 1 από 3
Dream_Dance (2).jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση



Created by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.