Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 326 επισκέπτες συνδεδεμένους
Στηρίξτε τον NovaFM106
Ο NovaFM106 στελεχώθηκε και στηρίχθηκε εξαρχής στην προσφορά πολλών, νέων κυρίως, ανθρώπων που συνεργάζονται εθελοντικά για να κάνουν δυνατό ένα εγχείρημα που για πολλούς ήταν παρακινδυνευμένο, ιδιαίτερα μέσα στο περιρρέον κατεστημένο σύστημα διαπλοκής δισκογραφικών, δημοσκοπικών και διαφημιστικών εταιριών.

 

Αυτή η διάθεση προσφοράς μεταδόθηκε γρήγορα και στους ακροατές έτσι ώστε να μπορούμε σήμερα να μιλάμε για μια μεγάλη ραδιοφωνική οικογένεια συνεργατών του σταθμού και ακροατών.

Τα έσοδα για την επιβίωση του σταθμού προέρχονται αποκλειστικά από την προβολή και διαφήμιση καλλιτεχνικών διοργανώσεων και τοπικών επιχειρήσεων της Μαγνησίας. Αλληλεγγύη είναι το σύνθημά μας.

Στηρίζουμε τις διοργανώσεις των σχολείων, των μουσικών συνόλων, των πολιτιστικών φορέων της περιοχής μας, προσπαθούμε ν' αναδείξουμε τους μουσικούς και γενικότερα τους καλλιτέχνες μας, να συνεισφέρουμε το κατα δύναμιν στην κοινωνία και τους νέους μας.

Αναδεικνύουμε τους συνεργάτες μας και μεταλαμπαδεύουμε διαρκώς την αγάπη μας για την Μουσική και το Ραδιόφωνο μεταδίδοντας την όποια γνώση μας σε νέους φίλους και συνεργάτες μας. Πολλοί παλιοί μας φίλοι -νεαροί τότε- διαπρέπουν και σταδιοδρομούν σήμερα σε συναφείς τομείς χάρη και στην τότε συμμετοχή τους στο εγχείρημά μας, και άλλοι τους ακολουθούν και θα τους ακολουθήσουν.

Αν κάποιος φίλος του NovaFM106 έχει την διάθεση να στηρίξει την προσπάθειά μας οικονομικά, υπάρχει ένας λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, όπου μπορεί να υλοποιήσει την διάθεσή του αυτή, καταθέτοντας την όποια στήριξή του.

 

Εθνική τράπεζα (Ελλάδα) Αιόλου 86, 10232 Αθήνα, Ελλάδα,

IBAN: GR5401100490000004975491210 -

Swift code: ETHNGRAA

Αποδέκτης: Νικόλαος Γ. Κοτσμανίδης


Βλέπε υποσημείωση* στο τέλος.

Ο NovaFM106 είναι το πρώτο αμιγώς μουσικό ραδιόφωνο (AC+* ) που έχει ιδρυθεί στην Μαγνησία. Έχει εμβέλεια στην Κεντρική Ελλάδα και καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα ακροατηρίου διαφόρων ηλικιών, μορφωτικών – οικονομικών επιπέδων.

Το αντικείμενό του είναι η ψυχαγωγία δια της Μουσικής.

Ο NovaFM106 υπηρετεί την Τέχνη και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό!

Διαλέγουμε την μουσική που παίζουμε για εσάς τους φίλους της καλής μουσικής, δεν μεταδίδουμε λίστες, είμαστε μια ομάδα συνεργατών που σας ψυχαγωγούν με ζωντανές εκπομπές καθημερινώς, με διαλεχτή μουσική απ' όλο τον κόσμο.



Υποσημείωση*: Χρειάζονται τα στοιχεία του καταθέτη για την έκδοση παραστατικού.

 
Polyz (1).jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση



Created by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.