Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 335 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επιτρέψτε μου να συστηθώ

Please, allow me to introduce myself,
είμαι ο μ@λάκας που φορολογείται απ' το πρώτο ευρώ.
Που πληρώνει το ΛΗΣΤΕΒΕ 500Ευρώ το δίμηνο με το καλημέρα. (Άλλοι, ιεραρχικά ανώτεροί μου μ@λάκες πληρώνουν καμμιά χιλιάδα ΛΗΣΤΕΒΕ*** το δίμηνο, πάλι καλά την έχω, 6.000 τον χρόνο για το τίποτε).
Το δε Ταμείο μου τό 'χουν ξαφρίσει κάτι αετονύχηδες, μια με τα τοξικά ομόλογα, μια με τα κουρέματα, δεν άφησαν μία μέσα.
Είμαι ο μ@λάκας που ξεσκίζει η ΔΕΗ & ο ΟΤΕ, πληρώνω προκαταβολή φόρου, καπάκι πληρώνω νταβατζηλίκι τέλος επιτηδεύματος (επειδή είμαι απ' τους "προνομιούχους" και δουλεύω για να πληρώνω), ενώ στην γωνία με παραμονεύουν άλλοι νταβατζήδες μου, ΑΕΠΙ και GEA, με την δαμόκλειο σπάθη ποινικού(!) αδικήματος & καταδίκης με εντελώς συνοπτικές δικαστικές διαδικασίες.

γράφει ο "coach"


Κυκλοφορώ με αυτοκίνητο εικοσαετίας, πληρώνω βενζίνη φορολογημένη το ένα άλλα δέκα, πληρώνω τέλη κυκλοφορίας για να μου βγαίνουν τα σ'κώτια απ' τις λακούβες στους δρόμους της πόλης μου για την οποία πληρώνω και δημοτικά τέλη για να μην μπορώ να κυκλοφορήσω απ' το κυκλοφοριακό μπάχαλο.
Οι ναζί του Δήμου έβαλαν σκιτζήδες να καταστρέψουν συστηματικά τα δέντρα που καθαρίζουν όσο μπορούν την μπόχα απ' το χημικό ντουμάνι της βιομηχανίας που βρωμάει σ' όλη την πόλη, των ΙΧ και των λεωφορείων-βαποριών που ντουμανιάζουν τον αέρα μου για 5 επιβάτες ανα δρομολόγιο.
Πληρώνω σε τιμές υψηλότερες απ' όλη την Ελλάδα νερό που με ποτίζει ο Δήμος μου, νερό που δεν πίνεται -εκτός κι αν θες να πάρεις τα νεφρά σου στο χέρι-, νερό που ζέχνει χλώριο κι αφήνει τσιμέντο στον πάτο της καφετιέρας...

Να μην παραλείψω ότι πληρώνω τα κέρατά μου τα τράγια στα μπλόκα στην -κατα τ' άλλα- Εθνική Οδό για "διόδια" όπως στις συμμορίες των γκέτο της Νέας Υόρκης, στους καναλάρχες που όποια πέτρα κι αν σηκώσεις από κάτω τους βρίσκεις να λυμαίνονται ανηλεώς δρόμους, θαλάσσιες συγκοινωνίες, μεταλλεία, Τέχνη-Πολιτισμό, σκουπίδια, γέφυρες και ψηφιακό "αέρα" (για χάρη των οποίων τα τσιράκια τους σ' εκείνη την ξετσίπωτη κυβέρνηση έριξαν μαύρο στην ΕΡΤ, προκειμένου να τους πασάρουν νομοτύπως τον αέρα της Ελλάδας -και τα μυαλά τα δικά μας και των παιδιών μας- μπιρ παρά).

Από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω!

Οι δε φίλτατοι αγρότες απαιτούν να εξαιρεθούν απ' την φορολογία και τις ασφαλιστικές εισφορές. Αρνούνται την φορολόγηση των αποζημιώσεων, δηλαδή τους συμφέρει να αποζημιώνονται παρά να φορολογούνται για εισόδημα απ' την παραγωγή.
Δηλώνουν ως επί το πλείστον κανα τάλληρο εισόδημα, αλλά θέλουν αφορολόγητο κάτω απ' τις... 30.000 εισόδημα.
Κλείνουν τους δρόμους για να εκβιάσουν την κυβέρνηση κάνοντας ζημιά μόνο σ' εμένα και τους συμπολίτες μου, συνεργάτες και πελάτες μου.

Γιατρέ μου, τί έχω; Μήπως υποκύπτω κι εγώ στον κοινωνικό αυτοματισμό;

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί μου διαφεύγει, τί δεν καταλαβαίνω;

***ΛΗΣΤΕΒΕ= Λαϊκό Ημερομισθιακό Συνταξιοδοτικό Ταμείο Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ελλάδος, πρώην ΤΕΒΕ ή ΚΛΕΒΕ, νυν ΟΑΕΕ (προς το παρόν).

 
Papagia-1.jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση



Created by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.