Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 112 επισκέπτες συνδεδεμένους
Δυτικέ, ευρωπαίε...

Μπορεί να νομίζεις ότι ταΐζεις τα άλλα 3/4 του παγκόσμιου πληθυσμού. Μπορεί να νομίζεις ότι δίνεις τα πνευματικά σου φώτα, την τεράστια τεχνολογική και οικονομική ανέλιξη σε όλους τους "πολιτισμικά ανεπαρκείς" κατ' εσένα, αλλά...

γράφει ο Giorgos Tattis



Θρηνείς όταν σου πουν, θρηνείς με τον τρόπο που σε θέλουν να θρηνήσεις, εμπορευματοποιείς ακόμη και τον θάνατο, την οδύνη.

Μέχρι και νέες "μοδάτες" πρακτικές θρήνου επινόησες, όπου το κάθε μυξιάρικο ευρωπαίος, πουλάει μούρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας μία δίεση και ένα ποιηματάκι, που ούτε καν συγκινεί, αλλά οι συμβολισμοί που εμπεριέχει παραπέμπουν μόνο στον νέο ανθρωπότυπο του Ευρωπαίου - μαριονέτας.

Τα όπλα που έδινες εσύ Ευρωπαίε όπλισαν τους μαυροφορεμένους μισάνθρωπους, τους θανάτους που εσύ συνέβαλλες, προώθησες και απέφυγες να θρηνήσεις, ακολούθησαν αυτά τα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Η Τουρκία του Ερντογάν που εσύ πληρώνεις και εκθειάζεις, συμβάλλει σε όλο αυτό, όχι μόνο με τους τρομοκράτες που στέλνει, αλλά και που δημιουργεί σε όλες τις ακραία μουσουλμανικές θρησκευτικές μειονότητες που άφησε επιτηδευμένα σε όλα τα Βαλκάνια όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Εσύ τώρα προοδευτικέ Ευρωπαίε και Έλληνα, προϊόν του διαφωτισμού, δεν φώναξες για το Κόσοβο, ούτε για τους βομβαρδισμούς στη Σερβία, δεν φώναξες για την Κύπρο, δεν φώναξες για τους Κούρδους, ούτε για τις σφαγές στο Λίβανο, ούτε για τις σφαγές εντός του Τουρκικού κράτους, δεν φωνάζεις για την Θράκη, δεν φώναξες για την Ουκρανία και τους νεοναζί, ούτε για τις ολοκληρωτικές πολιτικές των Ευρωπαϊκών σαλονιών.

Δεν θρηνησες για το Ρωσσικό αεροπλάνο, ούτε για τους Σύριους που οδηγήθηκαν στην εμφύλια διαμάχη για τα δικά σου συμφέροντα, ούτε για την Ελλάδα και τις άλλες χώρες του νότου.

Τώρα απλά προσεύχεσαι με διέσεις γιατί αυτό επιβάλλει η κυρίαρχη αφήγηση του ορθολογιστή και ευαίσθητου Ευρωπαίου. Μόνο που Αυτός εκεί πάνω, δεν νομίζω να καταλαβαίνει από διέσεις.

 
arethaa.jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση



Created by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.