Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 325 επισκέπτες συνδεδεμένους
Μπορούσε να αφορά στην ΕΡΤ: «Γ@μώ το κεφάλι μου, μ@λ@κα»

(Δήλωση του "πρωθυπουργού" σε σπάνια κρίση αυτογνωσίας).

Συ είπας...

(Όταν ο "πρωθυπουργός" αυτοαποκαλείται)


Μπορούσε να αφορά στην ΕΡΤ: «Γ@μώ το κεφάλι μου, μ@λ@κα»

Dim lights



Η απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της εικόνας του Αντώνη Σαμαρά να φεύγει από το πλάνο μονολογώντας «…Θα την ξαναπώ. Γ@μώ το κεφάλι μου, μ@λ@κ@» προσέφερε γάργαρο γέλιο χθες στους εμβρόντητους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τη δήλωση του πρωθυπουργού για τη μείωση του ΦΠΑ και ποταμό σχολίων στα social media.



Η… «ομορφιά» με τα αμοντάριστα πλάνα του διαγγέλματος που έπαιξαν σε εθνικό δίκτυο καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ανεπάρκεια του επικοινωνιακού επιτελείου του Μαξίμου για ακόμη μια φορά.



Η πρώτη ήταν το «βαθύ μαύρο» που επέλεξε για την τύχη της ΕΡΤ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΕΡΤ, την οποία από το Μαξίμου έκλεισαν μέσα σε ένα βράδυ κατηγορώντας την ότι δεν προβάλλει τις… πολιτικές επιτυχίες του Αντώνη Σαμαρά, σε τέτοια λούμπα σαν τη χθεσινή δεν έπεσε ποτέ…



Με όλα αυτά να συμβαίνουν, μην απορήσετε αν κάποιοι εντός και εκτός του Μαξίμου ξανασκέφτονται την απόφαση για το λουκέτο στην ΕΡΤ. Και πόσο λάθος ήταν. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που βλέπουν ότι ο σχεδιασμός της (Ε)ΔΤ προχωράει με ιδιαίτερα αργά βήματα. Αν προχωράει, εδώ που τα λέμε…  Ο αρμόδιος υφυπουργός για την ΕΡΤ αλλά και για την επόμενη μορφή της, Παντελής Καψής, αναμένεται από μέρα σε μέρα να «βγάλει» την προκήρυξη για τις 2.000 θέσεις εργαζομένων στον μεταβατικό φορέα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Χθες το απόγευμα μάλιστα είχε προγραμματιστεί ακόμη μια συνάντηση μεταξύ του Παντελή Καψή και των εργαζομένων της ΕΡΤ.



Όπως δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης για όσους πρόκειται να στελεχώσουν τον νέο τηλεοπτικό φορέα, «αυτήν τη στιγμή μπορούμε να προσλάβουμε 500, γιατί δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα κτήρια της Αγίας Παρασκευής, μόνο της Κατεχάκη. Εκεί δεν χωράνε 2.000, αλλά οι αιτήσεις θα ισχύουν και για την επέκταση, για τους άλλους 1.500. Μόλις μπορέσουμε να μεταφερθούμε στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, την ίδια στιγμή θα γίνει προκήρυξη και για τις άλλες 1.500 θέσεις».


Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ υποστηρίζουν ότι οι ραδιοτηλεοπτικές μονοδιάστατες συνεντεύξεις είναι ενδεχομένως χρήσιμες για την επικοινωνιακή στρατηγική της κυβέρνησης, αλλά δεν συμβάλλουν θετικά στην εξεύρεση λύσης, ζητώντας να πέσουν οι τίτλοι τέλους στο λάθος της 11ης Ιουνίου.


Τονίζουν μάλιστα σε ανακοίνωσή τους ότι «δεν εμποδίζουν καμία διαδικασία παράδοσης - παραλαβής, καθώς και των στοιχείων προϋπηρεσίας κ.λπ. που αφορούν στους συναδέλφους της ΕΡΤ, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και όπου αλλού», προσθέτοντας πως «δεν πρόκειται να “σφραγίσουν” ραδιοφωνικά στούντιο και πλατό και να συναινέσουν να βγει μαύρο στο σύνολο των δημοσίων συχνοτήτων, ούτε για ένα λεπτό της ώρας».



Η ΕΣΗΕΑ για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΡΤ σημειώνει ότι «μοναδικός καταληψίας είναι η κυβέρνηση. Επιχείρησε, ανεπιτυχώς, να ρίξει “μαύρο” στην ΕΡΤ, εξακολουθεί να αρνείται κατά τις επιταγές του ΣτΕ να επαναφέρει το σήμα της ΕΡΤ και αντ’ αυτού οι δημόσιες συχνότητες της ΕΡΤ έχουν καταληφθεί από το παράνομο ψευδεπίγραφο μόρφωμα της “ΔΤ”». Καταλογίζοντας στον Παντελή Καψή ότι «επιμένει να σύρει τους εργαζόμενους σε υπογραφές συμβάσεων, οι οποίες για την κυβέρνηση αυτήν τη στιγμή φαντάζουν ως ο μοναδικός δρόμος νομιμοποίησης της παρανομίας».

πηγή

 
bowie-cat.jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση



Created by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.