Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 313 επισκέπτες συνδεδεμένους
Η ρητορική του μίσους

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν μέσα στην πανίδα των τεράτων του ίντερνετ. Όπως τα συνάντησα ευθύς εξαρχής κατά την περιπετειώδη  περιήγησή μου στο χώρο αυτό. Δεδομένου ότι με το «καλημέρα», αφότου είδαν τον τρόπο γραφής μου κάποιοι κρετίνοι κυριολεκτικά  λύσσαξαν: «Εκμεταλλεύεσαι, μου έλεγαν, το γεγονός ότι είσαι παπάς, προκειμένου να προπαγανδίζεις την αριστερή ιδεολογία».

γράφει ο παπα-Ηλίας Υφαντής

 

 

Μάταια προσπαθούσα να τους πείσω ότι δεν λέω τίποτε διαφορετικό απ’ αυτά που λέει σχετικά το Ευαγγέλιο και όλοι οι πριν και μετά από αυτό ομόγνωμοι. Τους οποίους  οι επικριτές μου ή δεν γνωρίζουν ή απορρίπτουν μετά βδελυγμίας.

Κάποιος φίλος, που παρακολουθούσε τους διαξιφισμούς μου  με τους άσπονδους αμφισβητίες μου με προειδοποίησε ότι θα μου έκλειναν το μπλοκ, που τότε είχα στο Google. Και φιλοτιμήθηκε να μου ανοίξει άλλο με το ίδιο όνομα (ΥΠΕΡΒΑΣΗ) στο  Wordpress, μεταφέροντας εκεί όλα τα κείμενά μου, από το Google. Πράγματι δε τον Ιούλιο του 2010 το Google  κατάργησε το μπλοκ μου.

Το 2013 η Μητρόπολη Αιτ/νίας  διέταξε όλους τους κληρικούς της να μην μου επιτρέπουν του λοιπού το κήρυγμα, που έκανα σε διαφόρους ναούς, με την πρόφαση ότι «κινούμαι στα όρια της αιρέσεως». Σε αλλεπάλληλα κείμενα που ζητούσα να μου προσδιορίσουν το είδος της αιρέσεως, ποτέ δεν απάντησαν. Προφανώς  επειδή δεν υπήρχε καμιά αίρεση. Δεδομένου ότι οι λόγοι δεν ήταν θρησκευτικοί και προπαντός δογματικοί αλλά, όπως φαίνεται, πέρα για πέρα πολιτικοί.

Και από πού προκύπτει αυτό; Από το γεγονός ότι για όσο χρονικό διάστημα την εξουσία ασκούσε το ΠΑΣΟΚ και βέβαια μιλούσα και έγραφα εναντίον της μνημονιακής του πολιτικής, όλοι μου έδιναν συγχαρητήρια. Και όλες οι δεξιές τοπικές εφημερίδες και πολλά δεξιά σάιτ πανελλήνιας εμβέλειας αναδημοσίευαν τα κείμενά μου. Μετά όμως την ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία, όλοι τους έπαυσαν την αναδημοσίευση των κειμένων μου, κατόπιν άνωθεν, όπως κάποιοι μου εκμυστηρεύτηκαν, εντολής. Και, όπως όλα δείχνουν, κινήθηκε και η Μητρόπολη στα ίδια πλαίσια, προφανώς «τοις κείνων ρήμασι πειθομένη». Δεδομένου ότι, όπως μου έλεγαν κάποιοι παπάδες, ο Μητροπολίτης και οι αυλικοί του ενοχλούνταν ιδιαίτερα, επειδή έκανα αναφορές στη μισελληνική, τωρινή και αλλοτινή, πολιτική της Γερμανίας.

Μετά την απαγόρευση απ’ τη Μητρόπολη, τα πάνω από εκατό, κηρύγματα, που είχα μέχρι τότε μαγνητοφωνημένα τα ανάρτησα ως βίντεο στο You Tube. Απ’ όπου στα μέσα  Οκτωβρίου του 2016 εξαφάνισαν το κανάλι μου και τις οποιεσδήποτε αναρτήσεις μου. Και συνέβη, όταν αυτές τις μέρες ανάρτησα κάποια δικά μου βίντεο στο Dailymotion, ν’ αρχίσουν περίεργα προβλήματα με το You Tube. Με αποτέλεσμα την Παρασκευή (28/7/17) να μου επιβάλουν ολοκληρωτικό αποκλεισμό. Σε τρόπον ώστε να μην έχω τη δυνατότητα πρόσβασης  σε οποιοδήποτε βίντεο του You Tube.

Ο λόγος; Είναι ευνόητο πως, αν οι κρετίνοι της  δεσποτοκρατίας  μπορούν να επιβάλλουν ομερτά, πολύ περισσότερο αυτό μπορούν να το κάνουν οι κρετίνοι των  πανίσχυρων Google και  You Tube. Σε καταργούν, γιατί δεν μπορούν να σε αντιμετωπίσουν. Και φυσικά δεν δίνουν την οποιαδήποτε εξήγηση. Παρόλα αυτά όμως, όπως προκύπτει από ανάλογες περιπτώσεις οι ηλεκτρονικές αυτές μαφίες επιβάλλουν το νόμο της ομερτά σε όσους τα λεγόμενά  ή τα γραφόμενα τους τα χαρακτηρίζει, όπως λένε, η  «ρητορική του μίσους». Και αναμφίβολα έχουν απόλυτο δίκιο. Δεδομένου ότι  αυτοί προωθούν τη ρητορική της «αγάπης». Η οποία έγκειται  στη ρητορική των βομβών και των πολλών άλλων εφευρημάτων φρίκης και ολέθρου ολέθρου (απόδειξη η φωτογραφία). Με τα οποία οι αυτοί οι δημοκράτες, οι δικαιοκρίτες και ειρηνοποιοί αντιμετώπισαν τους τρομοκράτες της Σερβίας, του Αφγανιστάν, του Ιράκ, της Λιβύης, της Συρίας και διαχρονικά της μαρτυρικής Παλαιστίνης και πολλών άλλων χωρών. Όπου απάλλαξαν τους λαούς τους απ’ τους αιμοσταγείς δικτάτορες. Εκ των οποίων άλλους δολοφόνησαν, άλλους κρέμασαν και άλλους κράτησαν στις φυλακές, μέχρι να τους πεθάνουν. Για να τους αθωώνουν μετά θάνατον, ώστε να λάμψει έτσι στο στερέωμα της φρίκης το άστρο της «αδέκαστης’ δικαιοκρισίας τους.

Και ασφαλώς  σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να είμαστε αγνώμονες ιδιαίτερα εμείς οι έλληνες, ώστε να ξεχνούμε τις μεγάλες τους ευεργεσίες απέναντι στον πατρίδα μας και τον ευρύτερο ελληνισμό. Και ιδιαίτερα για την  επιτηδειότητα με την οποία φιλοτέχνησαν την απέναντί μας   μνημονιακή πολιτική, με την οποία μας οδηγούν στον Καιάδα της οικονομικής εξαθλίωσης. Προκειμένου να απαλλάξουν τη χώρα μας απ’ το άχθος της  παρουσίας μας, εποικίζοντάς την με άλλους της δικής τους επιλογής. Και παράλληλα ν’  απαλλάξουν την ανθρωπότητα απ’ τον πολιτισμό μας, που έχει διαχρονικά «μολύνει» όλους τους  λαούς. Και ιδιαίτερα τους δικούς τους περιούσιους και φυλετικά ασύγκριτα ανώτερους …

Κι ύστερα λένε ότι τους έφταιγε ο Κάστρο και τώρα ο Κιμ, που επιτρέπει μόνο μία εφημερίδα. Όταν χτίζουν τον φρικτότερο μεσαίωνα ολοκληρωτισμού σε βάρος του ανθρώπινου γένους. Όπου θα δολοφονούν τους ανθρώπους σαν τις μύγες με θανατηφόρες τροφές, φάρμακα, πολέμους και παντοειδή μόλυνση του περιβάλλοντος.  Δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει καμιά δυνατότητα αντίστασης. Αφού όλα τα ΜΜΕ θα είναι η φωνή του κυρίου τους. Όπως σε μεγάλο βαθμό και τώρα συμβαίνει. Και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει για πόσους αιώνες θα βιώσει η ανθρωπότητα τον σκληρότερο και πλέον απάνθρωπο μεσαίωνα της ιστορίας της. Όπου το ίντερνετ, που στις μέρες μας θεωρείται χώρος ελευθερίας και όλα τα περί ηλεκτρονικής δήθεν διακυβέρνησης συμπαρομαρτούντα, θα γίνουν ο χειρότερος βρόχος, ο οποίος θα πνίξει κάθε ίχνος ανθρώπινης ελευθερίας σε παγκόσμια κλίμακα…

πηγή

 
Duane-Allman-II.jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση



Created by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.