Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 328 επισκέπτες συνδεδεμένους
The Blues Cargo Band
Στέλιος Ζαφειρίου (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρης Ιωάννου (ηλεκτρικό μπάσο, φωνή),Ορέστης Βαβίτσας/ Γιώργος Λαγογιάννης (πλήκρα), Μπάμπης Τσιλιβίγκος (σαξόφωνο), Πέτρος Δακτυλίδης (τύμπανα).

 

Dim lights

 

 

 

Dim lights

*******************

BLUES CARGO



Όλα ξεκίνησαν από μια ανοιχτή συναυλία στο γήπεδο του Αμύντα το 1984.

Ο Δημήτρης Ιωάννου (ηλεκτρικό μπάσο, φωνή), που τότε έπαιζε με τους BLUES UNITED MUSICIANS, γνωρίζεται με τον Στέλιο Ζαφειρίου (κιθάρα) και με κοινό γνώμονα την αγάπη τους για την blues έκφραση, φτιάχνουν τους JUKE BLUES.

Παίζοντας σε διάφορους χώρους στην Αθήνα και τζαμάροντας με άλλους μουσικούς, γνωρίζονται με τον Στέλιο Γαβριηλίδη (τύμπανα) και αλλάζουν το όνομά τους σε BLUES MACHINE.

Στα 1987 μπαίνει στην παρέα και ο Στέλιος Ζούζουλας (κιθάρα), μέλος τότε των ATHENS BLUES BAND του Γιάννη Βεζύρη (Dr JOHN) και το νέο σχήμα βαφτίζεται σαν BLUES CARGO.



Γεμάτοι μουσικές ανησυχίες, αρχίζουν να δουλεύουν συστηματικά πάνω στο ηλεκτρικό blues   και να πειραματίζονται με δικές τους συνθέσεις, παίζοντας στα γνωστά τότε live στέκια (Café Pallete, An Club, Kέντια κ.α.).



Στην πορεία του χρόνου, με τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα και την επαρχία, αναγνωρίζονται σαν μια από τις πιο σημαντικές blues μπάντες της Αθήνας και διευρύνουν τον ορίζοντά τους συνοδεύοντας Αμερικάνους καλλιτέχνες του BLUES σαν τους:

LOUISIANA RED, BIG TIME SARAH, LURRIE BELL, ANGELA BROWN, U.P. WILSON, GUITAR SHORTY, EDDIE C. CAMPBELL, LEFTY DIZZ, BYTHER SMITH, LOVIE LEE, NELLIE “TIGER» TRAVIS,                   JEAN CAROLL, MAXINΕ HOWARD, JAN HARRINGTON, BLIND MISSISIPI MORRIS, SWEET BETTY, JIMMY MORELLO, JUKE, MICHAEL DOTSON ή ανοίγοντας συναυλίες για τους:

JOHN MAYAL BLUESBREAKERS, JOHN HAΜMOND, NICK GRAVENITES / JOHN CIPPOLINA BAND, BIG TOWN PLAYBOYS, FERNEST ARCENAUX & THE THUNDERS.



Με πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ, κυκλοφορούν στα 1993 την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο «First Delivery»,       που αποτελείται μόνο από συνθέσεις του γκρουπ, και συγκεντρώνουν άριστες εντυπώσεις και κριτικές.

Στις αρχές του 2009 κυκλοφορούν την δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο <<Delayed Delivery>> που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και ειδικότερα από το σημαντικότερο Αμερικανικό περιοδικό διεθνούς κύρους <<Blues Review>>.



Οι  BLUES CARGO παρουσιάζονται πλέον με την εξής σύνθεση:

Στέλιος Ζαφειρίου (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρης Ιωάννου (ηλεκτρικό μπάσο, φωνή),Ορέστης Βαβίτσας/ Γιώργος Λαγογιάννης (πλήκρα), Μπάμπης Τσιλιβίγκος (σαξόφωνο), Πέτρος Δακτυλίδης (τύμπανα).





Πληροφορίες



www.bluescargo.gr www.myspace.com/bluescargo



Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τη μπάντα

παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα τηλ: 6974 738731 Στέλιος Ζαφειρίου

ή 6944- 525493 Δημήτρης Ιωάννου.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. '; document.write( '' ); document.write( addy_text43074 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Fαχ: 210-3234 615

 

 

 
rory-3.jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση



Created by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.