Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 316 επισκέπτες συνδεδεμένους
Magne Gas: Ενέργεια από απόβλητα
Η διαδικασία ARC FLOW™ Πλάσματος ανακυκλώνει τα υγρά απόβλητα προς προϊόντα χρήσιμα & φιλικά προς το περιβάλλον.
Δείτε τα video!

Too good to be true?

Αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν: αέρια καύσιμα γνωστά ως MagneGas™, θερμότητα, άνθρακα και οργανικό υγρό λίπασμα ή ύδωρ άρδευσης.

Η μελέτη του φαινομένου του κεραυνού είναι αρκετά παλιά υπόθεση. Λόγω της ελάχιστης διάρκειας του φαινομένου, έγιναν διάφορες προσπάθειες επιμήκυνσής του ώστε να καταστεί δυνατή η μελέτη αυτή, απ' την δεκαετία του '40 ακόμη.
Μία από τις μεθόδους επιμήκυνσης που επινοήθηκαν ήταν η δημιουργία κεραυνού διαμέσου λυματολάσπης.
Δεν(;) είχε μελετηθεί τό τί παράγει αυτός ο κεραυνός διαμέσου της λυματολάσπης, σε τί την μετατρέπει.

Ο Σαντίλλι διατείνεται ότι τα παράγωγα είναι πλήρως αξιοποιήσιμα ως πηγή ενεργείας (αέριο) και ως "βιολογικό" λίπασμα (υγρό και στερεό).



Το MagneGas είναι ανταγωνιστικό και καθαρό καύσιμο, εναλλακτικό προς το φυσικό αέριο. Έχει χαμηλότερη επίπτωση στο (λεγόμενο) φαινόμενο θερμοκηπίου, οι εκπομπές αερίων ρύπων είναι πολύ χαμηλές συγκρινόμενες με τα ορυκτά καύσιμα και η παραγωγή του δημιουργεί πολύ λίγο θόρυβο και καθόλου αερίους ή υγρούς ρύπους. Απελευθερώνει μεγάλη ποσότητα Οξυγόνου κατα την καύση(!).

Το καύσιμο αέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μαγείρεμα, στη θέρμανση, για να παραγάγει ηλεκτρική ενέργεια, ή ως καύσιμο σε αυτοκίνητα φυσικού αερίου. Τα στερεά & υγρά απόβλητα αποτελούν υψηλής ποιότητας "βιολογικό" λίπασμα.
http://www.magnegas.com/
 
rahsaan-patterson.jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση



Created by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.