Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 347 επισκέπτες συνδεδεμένους

Είναι αυτοί άνδρες Έλληνες;


Dim lights

 

********************************

 

Βίντεο με τη δολοφονική επίθεση «καίει» τρεις ΜΑΤατζήδες

Το ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξε νεαρή διαδηλώτρια «έκαψε» τρεις από τους άνδρες των ΜΑΤ, που αιματοκύλησαν την πορεία της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας. Οπως ανακοινώθηκε χθες, 24 ώρες μετά την ανάρτηση του συγκεκριμένου βίντεο στο Διαδίκτυο, «εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των τριών αστυνομικών της ΥΑΤ που φέρονται να επιδεικνύουν βάναυση συμπεριφορά σε βάρος πολίτη».

«Οι τρεις αστυνομικοί, καθώς και ο επικεφαλής αξιωματικός τους, τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα, με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ενώ διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση».

Πρόκειται για βίντεο μόλις 42 δευτερολέπτων, στο οποίο διαδηλωτής πεσμένος στο οδόστρωμα, επί της οδού Πανεπιστημίου, δέχεται μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα επτά διαδοχικά χτυπήματα με κλομπ στο κεφάλι από άνδρα των ΜΑΤ. Τα μισά από αυτά συνοδεύονται από τρία χτυπήματα με αστυνομική ασπίδα στον κορμό και μια κλοτσιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του από άλλο άνδρα των ΜΑΤ, που βρίσκεται από την άλλη πλευρά.

Η δολοφονική επίθεση ολοκληρώνεται με έναν τρίτο συνάδελφό τους, ο οποίος τρέχει με φόρα και κλοτσά τον διαδηλωτή με δύναμη στο πρόσωπο σαν να πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου. Αμέσως μετά σκύβει και τον ξαναχτυπά με το κλομπ στο κεφάλι.

Στο αποκαλυπτικό σύντομο βίντεο φαίνεται πως και τέταρτος άνδρας των ΜΑΤ σπεύδει να κλοτσήσει τον πεσμένο διαδηλωτή, αλλά δεν τα καταφέρνει, αφού τα πόδια του «φρενάρουν» στα πόδια του συναδέλφου του που έχει προηγηθεί.

Αμέσως μετά τον ομαδικό ξυλοδαρμό, οι αστυνομικοί αφήνουν τον διαδηλωτή, που μάταια προσπαθούσε να προστατεύσει το κεφάλι του στο οδόστρωμα, γεγονός από το οποίο -αν μη τι άλλο- προκύπτει ότι δεν είχαν πρόθεση ούτε να τον προσαγάγουν ούτε να τον συλλάβουν.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τα στοιχεία του πολίτη που δέχτηκε την επίθεση δεν έχουν εξακριβωθεί, ούτε ο ίδιος προέβη σε καταγγελία του περιστατικού στις Αρχές. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση υπό την εποπτεία του αρμόδιου εισαγγελέα.

Αγνωστα, ωστόσο, παραμένουν τα στοιχεία των άλλων συναδέλφων τους, που απαθανατίζονται σε άλλο ερασιτεχνικό βίντεο και χτυπούν με γονατιές στο πρόσωπο και μπουνιές νεαρό, γονατισμένο στο πεζοδρόμιο, δίπλα σε αυτοκίνητο, στον οποίο φαίνεται να έχουν περάσει χειροπέδες.

πηγή

 
Santan-Cava.jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση



Created by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.