Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 313 επισκέπτες συνδεδεμένους

Νέο δολοφονικό χτύπημα της ΕΛΑΣ

ο τραυματίας διαδηλωτής «διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα».

Κακοποιοί σφάζουν κόσμο στην μέση του δρόμου & η ΕΛΑΣ χτυπάει μέχρι θανάτου τους πολίτες
Δείτε Video

Σε υπ’ αριθμόν 1 κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια εξελίσσεται πλέον η Ελληνική Αστυνομία.

Σε κρίσιμη κατάσταση 31χρονος από τυφλή επίθεση των ΜΑΤ εναντίον αθώων διαδηλωτών, δεκάδες τραυματίες, πολλές οι γυναίκες με ανοιγμένα κεφάλια

Σε υπ’ αριθμόν 1 κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια εξελίσσεται πλέον η Ελληνική Αστυνομία, είτε δια της απουσίας της εκεί όπου οι πολίτες πραγματικά την χρειάζονται είτε δια της παρουσίας της όταν αυτή συνοδεύεται από άσκηση ωμής βίας εναντίον αθώων πολιτών. Και βεβαίως όλα αυτά, με την ανοχή -αν όχι την ενθάρρυνση- της εκάστοτε πολιτικής της ηγεσίας... Χθες το μεσημέρι η απεργιακή διαδήλωση βάφτηκε στο αίμα. Αυτό συνέβη επειδή κάποιοι βαθμοφόροι θεώρησαν ότι ο τρόπος για να αντιμετωπίσουν μια μικρή ομάδα ταραχοποιών ήταν να διατάξουν τους άνδρες των ΜΑΤ να εξαπολύσουν γενικευμένη επίθεση εναντίον των διαδηλωτών! Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 31χρονος διαδηλωτής, να τραυματιστούν δεκάδες άλλοι και να πνιγεί –γι' ακόμη μια φορά- το κέντρο της Αθήνας στα δακρυγόνα.

πηγή

*******************************

 

Είναι αυτοί Έλληνες άνδρες;

Dim lights

 

******************************

Σοκαρισμένοι οι γιατροί, μιλούν για ωμή βία

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του νευροχειρουργού του Γενικού Κρατικού Νίκαιας Πάνου Παπανικολάου, ο οποίος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και το Βήμα FM τόνισε ότι σπάνια έχει δει τόσο βίαια χτυπήματα και ότι η επίδειξη τόσο ωμού και μαζικού αυταρχισμού από μία κυβέρνηση είναι επίδειξη αδυναμίας και όχι δύναμης.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, εάν ο νεαρός άνδρας ερχόταν λίγο αργότερα στο νοσοκομείο ή δεν ήταν αστραπιαίες οι κινήσεις των γιατρών, τώρα ο νεαρός θα ήταν νεκρός ή κλινικά νεκρός. Όπως δήλωσαν, ο 31χρονος Ι.Κ. έφθασε στο νοσοκομείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση με σοβαρά τραύματα από ξυλοδαρμό. Eίχε δύο εξωτερικά τραύματα και εσωτερικό αιμάτωμα, το οποίο προκλήθηκε από αμβλύ όργανο.

Τα επεισόδια καταγγέλλουν με ανακοίνωση τους και οι νοσοκομειακοί γιατροί, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Καταγγέλλουμε την αστυνομική αυθαιρεσία και βαρβαρότητα.
Καταγγέλλουμε όλα τα μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό της χώρας για την δολοφονική απόπειρα ενάντια στον συγκεκριμένο συμπολίτη μας που είναι σε βαριά κατάσταση και κινδυνεύει η ζωή του, αλλά και ενάντια σε όλους τους άλλους διαδηλωτές.»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια.

*******************************

 

Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας 11/05/2011 ώρα 21:10

 

ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

 

Ο τραυματίας Καυκάς Ιωάννης ετών 31 προσεκομίσθη στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ γύρω στις 14.45, μετά από αναφερόμενο ξυλοδαρμό.

Η κλινική εξέταση ανέδειξε εξωτερικά τραύματα στο κρανίο, κυρίως δεξιά και ωτορραγία σύστοιχα. Παρουσίαζε σταδιακή έκπτωση του επιπέδου συνείδησης, και μέχρι την ολοκλήρωση της παροχής πρώτων βοηθειών παρουσίασε κώμα με συνοδό ανισοκορία και χρειάστηκε να διασωληνωθεί επειγόντως.

Ο απεικονιστικός έλεγχος με επείγουσα αξονική τομογραφία εγκεφάλου ανέδειξε κατάγματα κρανίου και εκτεταμένο επισκληρίδιο αιμάτωμα δεξιού ημισφαιρίου, με αξιόλογη παρεκτόπιση της μέσης γραμμής του εγκεφάλου.

Οδηγήθηκε επειγόντως στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε κρανιοτομία για αφαίρεση του αιματώματος, αποσυμπίεση του εγκεφάλου και ανάσχεση της αιμορραγίας. Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ο ασθενής νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας υπό φαρμακευτική καταστολή και μηχανικό αερισμό.

Παρά την σχετική σταθεροποίηση η κατάσταση παραμένει κρίσιμη.

 

Το ανακοινωθέν υπογράφουν:

Ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας και συντονιστής Διευθυντής της Β’ Χειρουργικής Κλινικής Σταμάτιος Πίνης

Ο θεράπων Ιατρός επιμελητής Α’ της Νευροχειρουργικής Κλινικής Παναγιώτης Παπανικολάου

 

************************************

Η επιτροπή των γιατρών ΕΙΝΑΠ του νοσοκομείου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε καταγγέλλει τα επεισόδια, κάνει λόγο για δεκάδες τραυματίες και σημειώνει ότι ο τραυματίας διαδηλωτής «διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα».

Ερευνα για να εξακριβωθεί εάν οι αστυνομικοί φέρουν την ευθύνη για τον σοβαρό τραυματισμό του διαδηλωτή διέταξε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας Σε σχετική του ανακοίνωση επισημαίνει τα ακόλουθα:

«Αμέσως μετά την ενημέρωση για τη διακομιδή σοβαρά τραυματισμένου ιδιώτη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε η διενέργεια έρευνας σε βάθος για να διακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες τραυματισμού του, καθώς και το ενδεχόμενο ευθύνης Αστυνομικών.

Η έρευνα διεξάγεται υπό την εποπτεία αρμοδίου εισαγγελικού λειτουργού.

Στο Νοσοκομείο μετέβησαν ανώτατοι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής συνοδευόμενοι από εισαγγελέα. Στην έρευνα συμμετέχει και ιατροδικαστής της αντίστοιχης Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Αντίστοιχες έρευνες, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών, ενεργούνται και σε όσα νοσοκομεία αναφέρθηκαν τραυματισμοί ιδιωτών».

Χθες, περίπου 30.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της 24ωρης πανεργατικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ Ξεχωριστή συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ.

Τα επεισόδια άρχισαν περίπου στις 2 η ώρα το μεσημέρι όταν ο κόσμος έφτασε στη Βουλή, όπου άρχισαν να πέφτουν βόμβες κρότου λάμψης. Τα επεισόδια κλιμακώθηκαν στην Πανεπιστημίου και συνεχίστηκαν στα Εξάρχεια, όπου άγνωστοι έσπασαν τρία αυτοκίνητα. Την ίδια ώρα, περίπου 250 άτομα έφτασαν στο Πολυτεχνείο.

Οπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) έγιναν 30 προσαγωγές και 12 συλλήψεις.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες πραγματοποιήθηκαν τόσο στη συμπρωτεύουσα, όσο και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στον υαλοπίνακα ενός καταστήματος και σε τρία οχήματα. Προσήχθησαν 30 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν δώδεκα για διάφορα αδικήματα (ρίψη μολότοφ, χρήση σιδηρογροθιών, απρόκλητες σωματικές βλάβες). Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκαν 15 αστυνομικοί, διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

πηγή

*******************************

 



************************************************

 

Σήμερα, Τετάρτη 11 Μάη, οι Επιτροπές Αγώνα "Δεν Πληρώνω" συμμετείχαν με ογκώδες μπλοκ και δυναμικότατη παρουσία, στη διαδήλωση της Γενικής Απεργίας η οποία ξεκίνησε στην Αθήνα από το Μουσείο
Ο παλμός ήταν μεγάλος και η συμμετοχή των συναγωνιστών εντυπωσιακή!
Το κράτος των ντόπιων και πολυεθνικών μεγαλοεργολάβων, τραπεζιτών και όλου του συναφιού έβγαλε το προσωπείο της δημοκρατικότητας και επιδόθηκε σε ρεσιτάλ ωμής βίας και καταστολής απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό.


Η κυβέρνηση του μνημονίου έστειλε τους πραιτωριανούς της προκειμένου να στείλουν στο νοσοκομείο πλήθος διαδηλωτών και συγκεκριμένα ένα 30χρονο παλικάρι σε κρίσιμη, προθανάτια κατάσταση, με τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα(στον εγκέφαλο) σύμφωνα και με την Ανακοίνωση της τοπικής επιτροπής ΕΙΝΑΠ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, στο οποίο διακομίστηκε και χειρουργήθηκε.


Καταδικάζουμε απερίφραστα τη δολοφονική επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στον αγώνιζόμενο λαό και είμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό κάθε αγωνιστή που διώκεται ή χτυπιέται από το κράτος.
Συγχαίρουμε τους συναγωνιστές του Κινήματος μας για την αυταπάρνηση με την οποία περιφρούρησαν το μπλοκ από τους ένστολους δολοφόνους και για την ωριμότητα που επέδειξαν τις κρίσιμες στιγμές.







 

Να ξέρουν ότι ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!
Κανένα καθεστώς στην ιστορία δεν κατάφερε να επιβιώσει μόνο με την καταστολή...
Οι μέρες τους είναι μετρημένες και τα ελικόπτερα χωράνε ελάχιστους..
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!
ΕΓΕΡΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

 

πηγή



 

 

 
Bowie_803890.jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση



Created by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.