Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 312 επισκέπτες συνδεδεμένους
Όρσε γκουβέρνο
ουροβόρος όφις
Φωτιές μεταξύ Κυβέρνησης & Εκκλησίας

αποκαθήλωση εικόνων,  κα­τάργηση θρησκευτικών, κα­τάργηση της βάπτισης...

 

ΦΩΤΙΕΣ αναμένεται να ανάψουν στις σχέσεις της κυβέρνησης με την Εκκλησία, αν επιβεβαιωθούν οι σχετι­κές προθέσεις του υπουργείου Παιδείας να κόψει στο άμεσο μέλλον κάθε ομφάλιο λώρο.

Συγκεκριμένα, προωθείται η κα­τάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών και η αντικατάστα­ση του με μάθημα θρησκειολογίας ή ιστορίας και κοινωνιολο­γίας των θρησκειών, εφαρμογή της διάταξης που ορίζει ότι εντός 8 ημερών θα δηλώνεται στο ληξιαρχείο το όνομα του νε­ογέννητου, που ανοίγει έμμεσα τον δρόμο κα­τάργησης της βάφτισης, πλήρης αποκαθήλωση εικόνων και ιερών συμβόλων στο Δημόσιο, κατάργηση του αγιασμού σε σχολεία και την Βουλή των Ελλήνων και των θρησκευτικών υπηρεσιών στον Ελληνικό Στρατό και στα Σώματα Ασφαλείας.  

Σίγουρα ο αρχιεπίσκοπος θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, αφού αναμένεται να γίνουν στην Ιερά Σύνοδο μαλλιά κουβάρια, με κάποιους μητροπολίτες να ζητούν ανένδοτο αγώνα.

*******************************



ΕΝΑ παλαιό σύνθημα που ήταν γραμμένο σε τοίχους στα Εξάρχεια («Όταν τον φτύνουν ανοίγει ομπρέλα») θυμίζειτο υπουργείο Εξωτερικών, σε ό,τι αφορά στη συστηματι­κή και τεκμηριωμένη κριτική που ασκεί με άρθρα στον Τύποο πρώην πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ Νίκος Κοτζιάς.

Στο τελευταίο, στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», γράφει για τις «εθνικά επιζήμιες αντιδημοκρατικές επιλογές» της ηγεσίας του υπουρ­γείου σε ό, τι αφορά το ξεπάγωμα των σχέσεων Τουρκίας - Ε.Ε., χαρακτηρίζοντας μάλιστα ορισμένα από τα επιχειρήματα ως «διπλωματική ανοησία στο τετράγωνο».

Σωστά το καταλάβατε λοιπόν... Στο ΥΠΕΞ εδώ και καιρό έχουν ανοίξει ομπρέλες...


 
jagger.jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση



Created by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.