Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 347 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής - Βόλος 2016

Με αφορμή τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, η πόλη του Βόλου γίνεται για 10η φορά μία μεγάλη μουσική παρέα, με ΔΩΡΕΑΝ εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία.
Στο ανοιχτό κάλεσμα ανταποκρίθηκαν δεκάδες καλλιτέχνες.

Η εκδήλωση προσπάθησε να ενσωματώσει όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές. Το  πρόγραμμα είναι έτοιμο και τις επόμενες ώρες θα αναρτηθεί στη σελίδα μας στο facebook, European Music Day Volos, αλλά και στο αντίστοιχο event που μόλις δημιουργήθηκε EMD Βόλος Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2016. 

Η επιτυχημένη μας συνεργασία κάθε χρόνο, επιθυμούμε να επαναληφθεί και φέτος! Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων στο Βόλο, είναι Τρίτη 21 Ιουνίου, Τετάρτη 22 Ιουνίου, και Πέμπτη 21 Ιουνίου, με κάποιες παράλληλες εκδηλώσεις στις 20 Ιουνίου.

Επίσης, φέτος η γιορτή εξαπλώνεται και στην παραλία της Νέας Αγχιάλου.

Θέλεις να “παίξεις” μουσική; Έλα σ' επαφή μαζί μας!
Πρόσκληση για μουσικούς , DJ's, οπτικούς καλλιτέχνες (χορευτές, vj's, εικαστικούς) που θέλουν να συμμετάσχουν στη φετινή Γιορτή της Μουσικής.

Στέλνουμε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με τίτλο "Demo application EMD  2016" με δείγμα δουλειάς συνημμένο ή σε σύνδεσμο online (κατα προτίμηση  live video), press photo με μικρή περιγραφή, βιογραφικό, πόσα άτομα και τεχνικές απαιτήσεις, ως βασικό technical rider.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και αιτήσεις, 24/7 διαθέσιμο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μην ξεχάσετε στοιχεία σας για επικοινωνία και θα απαντήσουμε το συντομότερο!Aπό  το κάλεσμα αυτό, θα προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε όσες  περισσοτερες συμμετοχές γίνεται- σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για το  ενδιαφέρον!

Οι ημέρες πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς! Το ίδιο και οι πυρετώδεις προετοιμασίες! Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα. Γιατί η μουσική είναι γιορτή!

Κάντε τα hashtags viral! #emdvolos #giorti2016 #musicdayvolos

 

 
Crosby Stills Nash & Young_1P.jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση



Created by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.