Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 339 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αεροψεκαστήρες

Αυτό τί είναι, συμπύκνωση υδρατμών, ρε ξύπνιε; ...που μου γράφεις & επιστολές στις εφημερίδες & υπογράφεις & doctor! (χαχαχα)

******************************

ψεκαστήρες πάνω απ' τον Μπράλο

Κυριακή 05 Ιουνίου 2011

Ιπτάμενος τετραπλός ψεκαστήρας πάνω απ' τον Βόλο

Παρασκευή 15 04 2011-3μμ

Η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε στο φανάρι Κ. Καρτάλη & Δημητριάδος, στον Βόλο, απομεσήμερο Παρασκευής (προ των Βαΐων) 15 Απριλίου 2011.

Οι μαρτυρίες μιλάνε για ανελέητους αεροψεκασμούς πάνω από τον Βόλο όλο το πρωί της Παρασκευής.

Πάνω από τον "Σωρό" Βόλου. Φωτό από το Σουτραλί Αγριάς Πέμπτη 14 04 2011

*******************************************

Τι γίνεται λοιπόν με τους αεροψεκασμούς;

chemtrail_volos_18-01-2011_14-30
Βόλος Τρίτη 18 01 2011, ώρα 14.30
Η κ. Αλίκη Στεφάνου γράφει:

Ασχολούμαι με την έρευνα των χημικών αεροψεκασμών τα τελευταία 4 χρόνια.

Έχω στην κατοχή μου μεγάλη συλλογή πληροφοριών, κα­θώς και συνεντεύξεις με επιστήμονες διαφό­ρων ειδικοτήτων,

Έλληνες και ξένους, οπότε θεωρώ ότι οφείλω μία απάντηση και παράλλη­λα ενημέρωση, στον ανώνυμο ιπτάμενο της πολεμικής αεροπορίας, καθώς και σε συμπολί­τες που δεν έχουν σαφή πληροφόρηση πάνω στο θέμα.

Να απαντήσω κατ' αρχάς στον ιπτάμενο της Πολεμικής Αεροπορίας ότι: Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, οι εκπομπές καυσαερίων και υδρα­τμών των αεροσκαφών, σε κατάλληλες συνθή­κες θερμοκρασίας (-60C ή και χαμηλότερα) σε συνδυασμό με την υγρασία της ατμόσφαιρας, ψύχονται ακαριαία τη στιγμή που έρχονται σε επαφή με τον παγωμένο αέρα με αποτέλεσμα τη δημιουργία λευκών και λεπτών γραμμών μι­κρού μήκους, τα λεγόμενα contrails. Τα contrails, σε διάστημα μερικών δευτερολέ­πτων ή ακόμη και λίγων λεπτών, εξαφανίζονται χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος. Αυτή είναι μια απολύτως φυσιολογική εικόνα στον ουρανό, η οποία όμως δεν πρέπει να συγ­χέεται με τα ίχνη των χημικών αεροψεκασμών, τα οποία είναι γνωστά ως  chemtrails. Σε αντίθεση με τα contrails λοιπόν, τα chemtrails όχι μόνο δεν εξαφανίζονται από τον ουρανό, αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται δη­μιουργώντας νέφη, τα οποία μπορούν να καλύ­ψουν μια ολόκληρη περιοχή με συνέπεια τη με­ταβολή των καιρικών συνθηκών που επικρα­τούν στην περιοχή αυτή. Οι ουσίες που ψεκάζονται, καταλήγουν στο έ­δαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα. Χημικές αναλύσεις σε διάφορα μέρη του κό­σμου, έδειξαν ότι, οι ουσίες αυτές περιέχουν ένα κοκτέιλ βαρέων μετάλλων, τα οποία είναι τοξικά και επικίνδυνα για τον οργανισμό με συ­χνότερη παρενέργεια την εμφάνιση διαφόρων μορφών καρκίνου, καθώς και τη μεγάλη αύξη­ση κρουσμάτων της νόσου Αλτσχάιμερ. Μία πολύ σημαντική πληροφορία είναι η εμ­φάνιση μιας νέας νόσου, αυτή των Morgellons, η οποία είναι δερματολογική ασθένεια, για την οποία ειδικοί ισχυρίζονται ότι σχετίζεται με τα chemtrails.

Για όσους αναζητούν τους λόγους για τους ο­ποίους διενεργούνται χημικοί αεροψεκασμοί παγκοσμίως, οι απαντήσεις είναι πολλές, αλλά η πιο προβεβλημένη από τους αρμόδιους του συγκεκριμένου προγράμματος είναι "η κατα­πολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη".

Ελπίζω η διαφορετικότητα των 2 καταστάσε­ων - chemtrails και contrails - να έγινε αντιλη­πτή.

Ελπίζω επίσης, οι άνθρωποι - ειδικοί και μη - να αρχίσουν να βλέπουν και όχι μόνο να κοιτάζουν γιατί μόνο έτσι θα αντιληφθούν τι πραγματικά συμβαίνει γύρω τους.

(επιστολή στο "Βήμα του Πολίτη" της εφημερίδας "Θεσσαλία" του Βόλου - 25 01 2011)

 

 

**********************************************

Ποιός ψεκάζει και τί στα κεφάλια μας & τα κεφάλια των παιδιών μας;

Η φωτογράφηση έγινε από την οδό Ρήγα Φεραίου.

Απ' ό, τι με πληροφόρησαν, αυτός ήταν ο τέταρτος ψεκασμός πάνω από τον Βόλο, Τρίτη 18 01 2011, κατα την διάρκεια του πρωινού.

 

chemtrail_volos_18-01-2011_14-30


Αυτό το φαινόμενο είναι πολύ συχνό τα τελευταία χρόνια και κανένας δεν έχει κάνει τον κόπο να μας πληροφορήσει ποιοί και τί ρίχνουν στα κεφάλια μας.

 

chemtrail_volos_03-11-2010_15-30
Βόλος, 03 11 2010, ώρα 15.30'
Δεν είναι δυνατόν κανείς να μην ξέρει, για την διέλευση και τον στόχο αυτών των αεροσκαφών, ούτε καν η Πολεμική Αεροπορία! Η αποσιώπηση δείχνει εσκεμμένη.

 

Γι' αυτό ξαναρωτάμε:

Ποιός ψεκάζει και τί στα κεφάλια μας & τα κεφάλια των παιδιών μας;

 

(δημοσιεύθηκε & στο "Βήμα του Πολίτη" της εφημερίδας "Θεσσαλία" του Βόλου - 18 01 2011)

 
Captain-Beyond.jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση



Created by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.